Hem
DSCF7405
DSCF8717
surfakademien Peter
Beach5
Gallery1
colombonight
House of Sri Lanka

Kvalité, låga priser och säkra leveranser inom

 • Fintech


 • VR/AR


 • Webbutveckling


 •  Mobila lösningar


 •  Cloudtjänster


 •  Anpassat applikationsarbete


 •  Specialprogrammering


 •  QA Testing


  Sri Lanka

  Sri Lanka är beläget i Sydasien. Landet erbjuder utbildad IT-personal och goda möjligheter till offshore-samarbeten. 

  Tidskillnaden är endast 3,5h(sommar) /4,5h(vintertid) och utgör inget hinder utan är snarare en fördel med en lagom överlappning. Dessutom är dina blivande samarbetspartners flexibla och kan omfördela arbetstid enligt kundens önskemål

  Med de effektiva och bekväma flygförbindelserna från Norden till huvudstaden Colombo kan affärsresenären snabbt vara på plats för några dagars besök. Även om vi rekommenderar att resan förlängs efter ”tjänsten slut” med en dag eller två på t ex sydkusten. Denna dolda juvel inom IT-branschen är inte bara bättre och billigare än många konkurrenter – det är även behagligare.


  Enkelt att komma igång  Det är enkelt att starta projekt eller driva team. Fyra snabba steg och ni kan vara igång inom en vecka.


   1. Vad vill du ha hjälp med? Klicka på knappen "Kontakta oss" för att komma vidare

   2. Du får en direktkontakt till den leverantör eller de leverantörer som bäst, enklast och snabbast kan möta era behov

   3. Du erhåller offerter och skriver avtalet direkt med utvald part

  4. Arbete kan börja

  Med en passion för Sri Lanka

  Sri Lankas fantastiska geografiska läge vid den södra spetsen av Indien är i korsningen av de viktiga handelsvägar som förbinder södra Asien, Fjärran Östern och Stilla havet med Europa och Amerika.


  Sri Lanka har blivit mer intressant för såväl utländska investerare som turister. Ett antal svenska företag är idag verksamma i landet och fler tillkommer kontinuerligt.


  Allt fler företag lägger också ut programmering, forskning och utveckling till Sri Lanka. Sri Lanka har tack vare en relativt väl utbyggd infrastruktur, en marknadsanpassad ekonomi, god utbildningsnivå och ett fördelaktigt geografiskt läge visat sig vara ett intressant alternativ som erbjuder kostnad- och kvalitetsmässiga konkurrensfördelar.


  En växande ekonomi medför att medelklassen, ur ett konsumentperspektiv, är intressant för svenska bolag. Kvalitetsprodukter från Sri Lanka har funnits på den svenska marknaden länge, men nya finns att utforska för den som intresserad av import.


  Sri Lanka välkomnar utländska investeringar och genom förbättrande relationer med EU har flera handelshinder reducerats.


  Sri Lanka ligger nära till och ett flertal internationella flygbolag landar på dagligen på Colombos flygplats. Sammanfattningsvis ett spännande alternativ för affärer, vilket fler och fler svenska företag upptäcker.